Комикът не обича да говори за втората си жена, за която

...
Комикът не обича да говори за втората си жена, за която
Коментари Харесай

Вижте с каква красавица живее актьорът Камен Донев

Комикът не обича да приказва за втората си жена, за която призна чак преди две години. Тя е по-млада от него най-малко с двайсет години и е същинска красавица. На единствената си поява с нея на премиерата на своя филм " Уют “, сътрудниците благородно му завидяха.

От нея Камен има втора щерка, която е нарекъл Румяна – на майка си.

Момичето е във втори клас в елитното 20-о учебно заведение, където учи френски език. Голямата Димана е от първия брак на надарения актьор. Той е еднообразно предан и на двете си девойки и в никакъв случай не пести времето си за тях. Изтъкнатият драматург, прочул се с авторските си моноспектакли и с режисурата на най-гледаните у нас в последните години театрални постановки, запазил другарски връзки с някогашната си жена Петя. Неслучайно родителите му още от деца възпитават него и брат му Искрен в дух на човечност. Това, несъмнено, по никакъв начин не пречи на бъдещата звезда да си е чудак от дребен, написа Галерия.

В учебно заведение му е и занимателно, и " мъгливо “ – не е от най-хубавите възпитаници. Основно го притеглят физическото и пеенето. В летния кинотеатър измежду скалите на Белоградчик за първи път вижда и чува онлайн Лили Иванова, Борис Годжунов, Георги Минчев, Стефан Воронов, Мими Иванова, Георги Парцалев – и осъзнава, че шоуто го придвижва в други светове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР